Aprillikuu

Ilmad lähevad iga päevaga aina soojemaks ja see on niiii hea. Viimase paari nädala jooksul on nii palju sündmuseid juhtunud, et kui mul neid märkmikus kirjas ei oleks, siis ma pooli neist vist ei mäletaks ka.  Suure osa ajast on ära võtnud tudengipäevade ühe ürituse korraldamine koos Timmuga- nimelt teeme vanalinna fotojahi. Ükspäev käisime erinevaid kohti ja põnevaid detaile pildistamas ning kui fotojaht käes on, peavad tiimid täpselt need samad kohad üles leidma ning neid pildistama. Seoses tudengipäevadega plaanin veel minna öölaulupeole ja öisele vanalinna ekskursioonile, kus erinevaid müüte ja kummituslugusid vanalinna ajaloo kohta räägitakse- tõotab tulla põnev :)
Viimased 2 nädalat on eksamirohkelt möödunud. Iga päev on kas 1 või 2 eksamit olnud, aga õnneks see nädal on asi palju palju rahulikum.
Kirjutasin winterjami postituses ühest muusikust, kellelt autogrammi ja kallistusi ja ühise pildi sain. Minu väga suureks positiivseks üllatuseks oli see, kui ta minuga ükspäev ise netis rääkima hakkas, ning tänu sellele üsna kaua jutustasime. Selle päeva hommikuks oli mu päev reaalselt kohe korda läinud :)
Viimase paari nädala sündmustesse on jäänud veel kunsti -ja antiigimessil ja sisustusmessil käimine.
Antiigimessil
Lisaks sellele veel mitme sõbraga kokku saamine, keda kaua näinud ei ole. Näiteks ükspäev sain kokku Oliveriga ( Loorits), keda reaalselt mingi vähemalt aasta aega näinud ei olnud. Temaga tegime magistralichilli ja läksime korra Erkkile ja Ivole külla.
Samuti käisin ükspäev Maidul külas, kus ka Karmo, tema vend ja veel üks poiss noarootsist olid. Neid polnud ma samuti hästi kaua näinud ja lausa rõõm oli kõiki üle pika aja näha :)
Mari-Liisi juures jõudsin ka ära käia, kus paar tema sõpra ka olid, ning kellega niisama mõnusalt aega veetsime. Magama sain hommikul kella poole 7 ajal ning poole tunni pärast oli juba äratus,et 12 tunnine tööpäev veeta..

Samuti käisin Eesti Seksuaaltervise liidu teisel koolitusel, mis hästi põnev oli.- mängisime erinevaid mänge, tegime võitlusi , pidasime arutelu ja saime ka head sööki.

Pidime tegema pildi, mis kujutaks endas seksuaalsust. Võrreldes
mõne teise tiimiga, tuli meil ikka üsna tagasihoidlik pilt :D
 Mõned päevad tagasi käisime koos Jaanikaga tattoo ületegemise aega kirja panemas, söömas ja samuti tegi ta endale needi. Ülivinge on see. Õhtul saime uuesti kokku ja läksime Mattiase juurde grillima. Seega on selle aasta esimene grill tehtud. Rõõm oli umbes samasugune nagu detsembris lõpuks ometi rõõmuga verivorste süüa :D
before
after
Neljapäeval käisin Eglega Tallinna Ülikoolis, kus aitasin ühte mälumängu üritust korraldada. Peale seda toimus seal suur tänuüritus, kus sai süüa-juua, olid esinejad ja jagati tänukirju. Väga mõnus oli :)
Ilmselgelt fotogeeniline kass
Eile ja üleeile käisin koos terve kursusega matkal. See kuulub meie ainetunni juurde ja eesmärgiks on õppida matka korraldama ja seda läbi viima. Nimelt reedel õppisime siis teoreetilist poolt, et mida kaasa võtta, missugune esmaabi on matkal vajalik, milliseid riideid kanda, kuidas lõket teha jne. Laupäeval tõusin kell 05.30 üles, viisin ema rongi peale ja umbes tunni pärast läksin matkale.- eile läbisime 14 km pikkuse raja koos kogu matkavarustusega. 
Hilisõhtune kesklinn




Siin on üleval siis lõplik video, millest paar korda tagasi juttu ka oli, kui käisime Jaanikaga Balti filmi - ja meediakoolis, kus meie emotsioone filmiti.


https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Eo0x71i_XQ4

Comments

  1. Hehheeuu, see batuuditrikike on ülilahe DD:D::D

    ReplyDelete

Post a Comment