Winterjam 2013

Jõudiski lõpuks kätte winterjam, mida järjekordselt tükk aega oodata sai. 
Õnneks sain jälle tre omade käest jälle hea hinnaga VIP pileti. Seekord käisin seal Jaanikaga, aga kohal oli jälle väga palju sõpru, tuttavaid ja kogu tre tiim . 
Linna jõudsime me suhteliselt vara ja otsustasime nimetast läbi käia. Seal oli suur hunnik Briti poissmehi ja jäi mulje nagu nad oleksid karnevalile tulnud. Igaüks oli täiesti omamoodi riietatud. Üks oli A-rühma B.A, teine nägi välja nagu lennukikapten , kolmas oli nagu härjapõlvlane jne. 
Winterjamile jõudsime täpselt 11ks. 
Seekord oli peasinejaks Dj isaac, kes jaanikale väga meelepärane oli. Sai lausa autogrammi ja temaga koos pildi. 
Eesti esinejatest jäi mulle silma Lenny la Vida, kui ta parasjagu koos ühe naistrummiga mussi tegi. 
Seekord sai jällegi söögi ja joogipoolist seal. Nimelt võileivatorti ja magusat torti ning vett ja energiajooki. 
Sellel ja eelmisel aastal oli seal üks selline esineja nagu Mc Renegade, Hollandist, kes mulle mõlemal aastal oma kenaduse, aktiivuse ja hea esinemisega silma jäi. See aasta mul läks aga eriti  hästi sest sain endale käe peale autogrammi, lisaks sain temalt musi ja kalli ning sõbrapilti. Asi läks lausa niikaugele , et mõned päevad tagasi rääkisime feissis juttu :D
Eriti armas oli see, kui parasjagu läksin autogrammi küsima ja siis koos Karliga kaasas olnud tüdruk tõi mulle ühe pildi Renegadest, kus teisel pool oli tema autogramm. Kui järgmisel päeval Karlilt küsisin, et miks ta nii tegi, siis ütles , et kui ta selle tüdruku käest uuris, kas tema teeb selle pildiga midagi ja ta selle peale eitavalt vastas, siis mõistis, et mina vajan seda palju rohkem kui nemad :D ( pilti on allpool viimasel pildil näha)
Igaljuhul, pidu oli jälle megalahe koos kõikide nende esinejate ja sõpradega ning peomeeleoluga. 


meie söögipoolis

Mc Renegade

Dj Isaac

Mc Renegade


Comments