B2B filmiklubi koosolek Pääsküla noortekeskuses

Eile toimus siis järjekordne noorteöö Pääskülas. Minu eelmisest seal käimisest võib lugeda SIIT  .
Seekord korraldasime selle ainult filmiklubi liikmetele, et seda pooleldi koosoleku- pooleldi vaba aja vormis veeta. 
Alguses oli meid neli: Tõnis, Maicel, Janar, mina. Siis umbes pooleks tunniks liitusid meiega ka Egle ja Kristo ning terve ülejäänud öö veetsime ikka 4kesi. 
Kava oli paika pandud kella 22st kuni hommikul kella 7ni. Seda kava me küll väga ei järginud, aga vaatamata sellele veetsime me ikkagi kauem aega seal :D 

Kõigepealt vaatasime erinevate tuntud filmide filmiapse. Ning selle põhjal arutasime, mida me ise tulevikus teha ei tohiks.
Peale seda läksime ekstreemspordihalli rula, bmx-i ja rulluiskudega sõitma. Kuna kaamera oli meil käepärast, siis naljakaid kukkumisi sai jäädvustatud oi kui palju :D Üks hea näide:


Järgmisena tekkis meil mõte teha oma muusikavideo. Kuna jõulud on peagi tulemas, siis võtsime lauluks jõuluteemalise laulu:


Point oligi siis selles, et taustaks võtame selle laulu, aga immiteerime seda nii, nagu jääks mulje, et meie laulame seda :D
Rollid:
solist Maicel
drummar Janar
kitarrist Karolin
kaameramees Tõnis
Kõigepealt läksime kolmanda korruse dj-de ruumi, tegime selle totaalselt ümber " enda stuudioks " ja filmisime seal. Kuna tegemist oli jõululauluga, lisasime veel hästi palju jõuluteemalisi aksessuaare, millega me ilmselgelt liialdasime :D.
 Järgmisena läksime uuesti alla ekstreemspordihalli ja tegime mõned klipid seal.
Näiteks Janari ratta külge kinnitasime trummi ja mina sõitsin rulluiskudega ringi, samalajal kitarri mängides :D
Kui Tõnis selle video lõpuks kokku monteerib, lisan ka siia selle.


Viimase klipina tegime sellise, kus kolmekesti patjade peal istume ja igaüks midagi head vaatajatele soovib. Me pidime igaüks ainult ühe lause ütlema aga selle valmissaamine võttis meil vähemalt 10 minutit aega. Koguaeg hakkas kas keegi naerma või juhtus midagi muud. Igaljuhul lõpuks, suure vaevaga saime ka selle tehtud.

Umbes kella 6 ajal hommikul hakkasime terve öö jooksul tehtud klippe vaatama. Kogu materjali oli kokku umbes 1 tund, aga korralikku sellest oli äkki 15 minutit . Ülejäänu sellest oli naer, kukkumised ja niisama sassiläinud klipid :D
Kui meil alguses oli plaan esimese bussiga koju minna, siis järsku avastasime, et kõige varajasem buss on ammu läinud ja koju saime alles kolmanda bussiga.

Koju jõudes sain täpselt 1h ja 5 minutit magada ja pidin üles ärkama ning tööle minema. Hetkel tööl olles, olen ma kohutavalt väsinud, aga kogu see öö oli seda väärt !


Comments