Spapuhkus

Kas te teate, et pole mõnusaimat kohta lõõgastumiseks, kui spa ? ( no muidugi välja arvata kuskil soojal maal, kuumal rannaliival, türkiis-sinise merevaatega palmi all vedelemine .. nagu pildilt näha võib :D )
aga antud hetkel räägime me Eestimaa mõnusast veebruari ja märtsikuust, kus sellisest asjast võib vaid unistada.. niiet viimase variandina jääbki üle võtta üks lõõgastav Spa puhkus.
 Üks laupäevahommik, (täpsemalt 26-27.02.11) kus ma olin jälle mingi varahommikul koju saabunud, äratas mu vend üles mind. Sellega olin ma tegelt täiesti harjunud ,et ta minuga absoluutselt igal nv hommikul juttu tuleb rääkima, mitte et ta aru ei saaks ,et ma üritan magada -_- .
Niisiis, aga sellelsamal laupäevahommikul, kui ta minuga rääkima tuli ütles ta " Sul on valida, kas sa tõused kohe üles ja tuled meiega Narva Spa-sse või magad edasi " Muidugi tekitas see täiega uudishimu ja hops olingi püsti ning asja uurimas.
Siis tuligi välja, et isa oli leidnud cherry.ee kaudu pakkumise, et Narva Spa-s " Meresuu" mingi soodsa hinnaga pakkumine, õhtu & hommikusöök, jõusaal , kõik saunad ja basseinid hinnas. Polnud sugugi paha...
Niisiis, läksimegi sinna. hästi ilus Spa oli seal , kohe näha , et selline uuemat sorti, et suht hiljuti ehitatud. 
Juba see tuba oli seal megasuur meil 4 peale. Hästi avar ja värki. Vannitoas oli ka ruumi kui palju, eraldi veel dušš ja vann jne. 








 Saunaosas oli seal 7 basseini ja saunadest olid : aurusaun, 2 aroomisauna, leilisaun, ja mingi soolasaun.

Igaljuhul oli seal ülimalt mõnus.
Noniinoniinonii, paar nädalat sellest hiljem, teatas isa, et ta oli jälle ühe Spa kinni pannud , jälle Narva-Jõesuus, ehk siis pmst, selle eelmise kõrvaloleva Spa xd. nomidaa nagu :D Eks me siis külastasime selle ka ära, ( 19-20.03). Seal ma unustasin kahjuks pilte teha, aga võib öelda, et see polnud sugugi selline, nagu " Meresuu" oma. See, kus viimati käisime, oli vanast Spa-st ära renoveeritud, ning neid muutuseid oli ka näha, kasvõi näiteks see saunade ja basseinide osa, seal oli 1 selline natuke pikem ujumisosa, 1 mullivann ja kõik, saunasid oli ka veits vähem , jõusaalis oli umbes 4 aparaati, aga meresuus oli terve suur ruum täis neid.. 
Et neid võrdlusi võib tegelt veel tuua, kasvõi söögi valiku, tubade erinevuse kohta jne. Aga mis teha, kurta ka väga ei tasu, sest vähemalt sai järjekorde Eesti Spa üle proovitud ning nüüd on teada, et kui Narva-Jõesuusse kunagi sattuma peaks, siis võtta " Meresuu Spa" ,mitte " Narva- Jõesuu." :) 

Comments