New project

Käisin ka esimest korda öölaulupeol ära siis. Vääga rahule võib jääda, sest väga mõnus oli seal. Algul ma tükk aega kahtlesin, kas minna või mitte, sest järgmine hommik oli mul inglisekeele eksam. Lõpuks suutis heleri mind ikkagi ära rääkida ja läksimegi. Kohe alguses nägime kenni, jaanust, sandrit, smirri, kerlit ja piretit. Kokku nägin üleüldse megapalju sõpru/ sõbrannasid.
 Siit videost saab ülevaate kui palju rahvast seal tegelikult kokku oli. Ikka vägapalju..




Nägin üle pika aja ka tre tiimi liikmeid, sest nemad olid ühed korraldajatest. Kohe siin video alguses, see kes räägib on Karl, siis 0:10 on näha telki, kus tommi tööd tegi ja ma tal külas käisin ja telgi juures olid ka kõik ülejäänud tre liikmed.
Samuti olid Maicel, Markko ja Tõnis seal. Siis nägin veel vägaväga palju praeguseid ja vanasid kooliõdesid/ vendi ja samuti ka sugulasi.
Rõõm oli ka Pille-riini ja Evelini üle pika aja näha.




Teisipäevane inglisekeele eksam oli ikka suuht raske, et ma kohe isegi ei oska ennustada mis tulemus mul tulla võib.
Teisipäeva õhtul läksime Markko ja Maiceliga pääsküla noortekeskusesse inimõiguste teemal olevasse loengusse. Algul, kui noorteka ees kahte suurt bussi nägime, siis ei osanud me isegi arvata, et seal rahvast nii palju olla võib. Hiljem saime aga aru et tegelt need bussid ei olnud kohe sugugi selle loenguga seotud. Ainsad inimesed, kes sinna tulnud olid, olimegi meie 3kesti. :D
Eesmärk, miks me sinna loengusse üldse minna tahtsime oli sellepärast, et inimõiguste teemal tuleb lühifilm teha. Parim film valitakse välja augusti lõpuks ja võidufilm saab koos oma tiimiga Brüsselisse minna. Pole ju paha või mis ? 
Kuna tegemist on inimõiguste projektiga , peab film keskenduma homodele, homofoobiale või stereotüüpidele.
Kõigepealt peame läbima 32 tunnise inimõiguste koolituse, siis filmikoolituse. Niiet kogu selle asja lõpuks võime me päris targad olla :D
Tegelikult ka see filmiteema on iseenesest väga põnev ja juba eile tõi tõnis meile EGN ( eesti gei noorte) infolehe, kust isegi infot ja mõtteid saaksime. Samuti tõi ta LGBTQ klubi lehe. ( lesbi, gei, bi, trans- ja queer inimeste klubi ) Et film tuleks hea, peaks suhtlema nende inimestega, kellele samasugune mõttemaailm on. 
Niiet tuleb lootma jääda et asjast kujuneb välja midagi väga lahedat. 
Kui alguses olime arvestanud et see " loeng " kestab mingi 1-2h , siis tegelikult kestis see ainult 15 minutit, ehk siis oli lihtsalt projekti tutvustus. 




Kuna Markkol oli sünnipäev, siis peale projekti tutvustust läksime Black Mounti sööma. Peale seda läksime maximasse, kust avastasin letipealt odekolonni. Kuna see on aga teadatuntud joodikute meelehea, siis tahtsin huvi pärast nuusutada seda, mis lõhnaga see olla võiks. Võib öelda, et lõhn oli ikka väga rõve sellel. Tegelt on see ju lihtsalt mingi 80% alkoholisisaldusega lõhnaõli, aga kuna see on nii odav, siis joodikud ostavad seda. 
Kuidagimoodi seda läks mulle ka natukene käepeale ja sellest hetkest alates ma totaalselt kahetsesin et nii juhtus. See hais käis meil terve tee üle pea. Maiceli ja Markko juures pesin ma mitu korda seebiga käsi, kuid lõhn ei kadunud. Otsustasin siis Maiceli lõhnaõli sinna koha peale panna, et äkki siis segunedes on vähe normaalsem lõhn. Natuke aega oligi, kuni maiceli lõhn ära kadus ja uuesti see odekolonni hais välja tuli.. Väga rõve oli ikka see. Võib veel öelda,et mu käsi haises kuni tänase hommikuni selle järgi. Nende juures oli täpselt selline tunne nagu neil oleks vanaema külas olnud, tänu sellele lõhnale :D 


Täna oli mul inglisekeele suuline eksam. Sain seal 16 punkti 20st. Arvan et tulemus on isegi täitsa normaalne. 
Hiljem läksin jaanikaga välja. Istusime Männi pargis ja nautisime päikest. Siis läksime ta mehe õe lapsele Jargole lasteaeda järgi ja olime veel 2h õues mänguväljakutel. Siis kui Jarks tuppa läks, jalutasime jaanikaga kannu kõrtsi, kust tommi leidsime.. tööd tegemas . Rääkisime temaga paar sõna juttu, kuni jaanika mees linna jõudis ja saime temaga kokku. Lõpuks peale mõneajalist väljasolemist tulin lõpuks koju ära. 




Muideks, tegin endale ka formspringi kasutaja lõpuks. Täitsa tore koht on see :D 


Et siis küsigeeee : http://www.formspring.me/karkuu

Comments