Kroonu klubi

Kuna mul pühapäevaks mitte mingisuguseid plaane ei olnud, siis Martin kutsus mind endaga Kroonu klubisse.   Täpsustuseks ütlen , et juttu on sellest Martinist, kes mind järgmisel suvel enda langevarjukeskusesse kasvatajaks kutsus ning kellega varsti seda asja lähemalt ajama hakkame.
Ega ma varem sellest Kroonu klubist midagi ei teadnudki väga. Ainult niipalju, et see asub tallinnast umbes 65 km kaugusel.
Sinna sõites sain siis lähemalt teada, et see on üks sisekaitsega seotud ühendus, kus Martin omanikuks on. See siis tegeleb erinevate sõjaliste orienteerumistega ning paintballiga.
Tallinnast startisime hommikul kella 10 ajal. Tee peal siis uurisin tema raamatu kohta, mille lõpuks läbi lugesin ja rääkisime niisama kõigest.
pilt on võetud netist


Kohale jõudes tabas meid tore üllatus. Martinil oli maja võti olemas, aga aia võti oli puudu. Tema siis ronis üle aia, aga kuna aed oli mega kõrge siis otsustasin parem selle taga olla ja oodata, kuni võti autoga kohale saabub.  Selle aja jooksul olid kohale jõudnud ka osad mänguseltskonnast, ehk siis inimesed kelle pärast me üldse sinna Tallinnast kohale tulime.
Lõpuks saabus keegi võtmega ja sain ka majja mindud. Kroonu klubi maja mulle täiega meeldis, sest see oli hästi teemakohane. Alumisel korrusel oli suur eesruum, kus olid diivanid, püssid, maskid ja kogu paintballi varustus. Samuti oli seal köök, ning sõduriteemaline magamistuba naridega. Muidugi ei puudnud majast ka suur saun. Ülemisel korrusel olid 2 sellist suuremat ruumi ja siis koridori osa. Mõlemat ruumi kasutati vist ka magamistoana, aga kogu see stiil oli jällegi väga teemakohane. 
Tegelikult võis kogu seda sõja teemat terve maja pealt näha. Kogu maja seintel olid erinevad sõjakaardid, lipud, märgid. Üht magamistuba kutsuti ka raamatukoguks, kus oli väga palju erinevaid spiooni ja sõjaraamatuid, niiet ühesõnaga igav seal majas olles ei hakanud :D









Eriti teemakohaseks tegi asja veel see, et suurest muusikakeskusest kõlasid üsna kõvasti erinevad rammsteini lood, mis kohe tõelise sõjameeleolu tekitas :D 
Vahepeal olin ma majas üksi. Sellel hetkel lugesingi enamjaolt neid spiooniraamatuid. Mõnel hetkel olime Martiniga kahekesi, ning vahepeal käisin metsas neid paintballi omasid vaatamas. 
Metsa minnes pidin endale ka maski pähe panema, sest kuulsin lugu, kus üks tüdruk sai selle paintballi värvikuuliga ülemise huule kohale, aga kuna see kuulike lendas nii suure hooga, siis selle tulemusena tuli tal esihammas ära. 
Tallinnasse tagasi jõudsime me umbes 8 ajal. Ma absoluutselt ei kahetse, et selle pika päeva seal veetsin, sest sain väga paljude sõjaliste ja mitte nii sõjaliste asjade pealt kõvasti targemaks :)




Comments